Blog - strokovnjak svetuje
Količina:

0


Znesek:

0,00

Blog

Predstavitev

Aja Vesna GinovskaSem diplomirana slikarka, ilustratorka, likovna ustvarjalka, predavateljica barvnih študij, soavtorica prve slovenske erotične pobarvanke za odrasle reAdult reColoring reBook, samooklicana strokovnjakinja za barvanje in še marsikaj.

ČASOVNICA

SPREMLJAJ NAS

PINKI ANANAS

7. avgust 2017

Prevroči dnevi mi kurijo možgane in besede ne stečejo kot običajno, ampak risati in barvati še vedno zmorem, ker to ne zahteva hudega fizičnega napora. Barvne kombinacije pa me celo povlečejo v neko meditativno stanje. Zamislila sem si osvežilni pinki ananas, ga narisala in iz moje STABILO lastnine izbrala vse rožnate odtenke za sadež ter vse minti zelenkaste odtenke za njegovo “pričesko”.

Ananas je nastal v zatemnjeni sobi pri umetni svetlobi in z ventilatorjem usmerjenim direktno v glavo. Že nekaj poletij mi je zelo ljuba pink-mint barvna kombinacija in njeni podtoni, pa sem naredila še takšen ananas.


Ker je temperatura res prehuda za delo okoli hiše, je tudi moj oče raje pospravljal svojo pisarno. In v njegovih predalih sem odkrila zaklad- cel kup STABILO označevalcev teksta. Nekateri izmed njih so gotovo starejši kot deset let, saj je na njih star napis Schwan STABILO (dokaz je viden na fotografiji). In ja, še vedno prav vsi delujejo.

Zaplenila sem očetove markerje z izgovorom, da jih potrebujem za raziskovalni projekt, dodala še svoje in pobarvala še en ananas z označevalci teksta.

STABILO BOSS ORIGINAL markerji so na tržišču že dalj časa kot sem na svetu, več kot 45 let. Dobijo se v devetih flourescentnih odtenkih in šestih pastelnih (v različici z nazivom STABILO BOSS ORIGINAL Pastel). Baje so lahko brez pokrovčka štiri ure zaradi posebne tehnologije proti sušenju, ker so v prvi vrsti namenjeni označevanju teksta pri branju. To sem tudi sama preizkusila in je res. Ta lastnost pa seveda ne pomeni, da se na papirju dolgo sušijo, takoj so suhi in se ne razmažejo. Markerje BOSS ORIGINAL lahko celo ponovno napolnimo z njim ustreznimi polnili.

Če prav zdaj študirate za jesenske izpitne roke, se osvežite z ananasom in pobarvajte kaj s svojimi označevalci teksta.